| Autor | Wątek |
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-06-30 13:30   |
| PS: "nuda zabija" :p |
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-21 13:22   |
| .... czas odświeżyć wątek :) nowa propozycja terminu 7-8.08 trasa bez zmian :) są chętni ? |
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-21 15:26   |
Jeśli Królowa ogarnie w ten weekend nasze "królestwo" to z chęcią bym się wybrał! To od 3 lat moje małe marzenie - "wdrapać się na garb pradziadka" ;) Odezwę się jeszcze w tej kwestii...
Ukłony królewskie dla wszystkich bajkowych weekendowiczów! |
|
|
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-22 13:24   |
| Paulo no ja mam nadzieję .... wreszcie Smok poznałby JK Wysokość heheehheheheh |
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-22 20:41   |
| hmmm...no coz... |
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-23 10:39   |
Moniko, powinnaś pojechać, bo: - Jesieniki to Twoje "dziecko" - Pradziadek był by zawiedziony nie przybyciem prawnuczki;) Tyle powodów wystarczy...
|
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-30 13:38   |
| Paulo to co spotykamy sie za tydzień w piątek popołudniu w Prudniku lub Pokrzywnej ? Spróbuję jeszcze kogoś namówić z moich okolic .... Pozdrawiam :) |
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-30 17:01   |
Królowa zaopiekuje się królestwem na następny weekend, więc wszystko jest na dobrej drodze abyśmy się spotkali:)
Jutro wyruszam w Pieniny i wracam w środę także do tego czasu nie będę się odzywał. Mam urlop do poniedziałku, więc mogę wyruszyć w czwartek, piątek na południe, możemy się spotkać w Krakowie lub innym dogodnym miejscu - dopasuje się, bo mam luz czasowy:) Potem znów do obowiązków królewskich...
Ukłony Królewskie dla Smoka i do usłyszenia
|
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-31 14:47   |
hej wszystkim:) akurat w tym terminie jestem w Zabrzu, więc jest szansa, że pojadę.
Ps. mam tez pomysl na przedluzenie trasy, ale potrzebny bylby jeszcze jeden dzien, pozdrowionka |
|
|
| | Odp: Jeseniki-z wizytą u pradziadka:) | 2010-07-31 17:49   |
| Witaj Matko załozycielko :))))) absolutnie cudownie że się wybierasz :) rozumiem że bez zmian i zaczynamy w piątek popołudniu w Prudniku i nocujemy w Pokrzywnej ... Pozdrówki radosne |
|
|